Face Institute

Schoonheids - behandelingen

Permanent make-up & cosmetica

Uw persoonlijke look afgewerkt

Hier wordt de 'finishing touch' van uw schoonheid gemaakt. Wij bieden een breed scala aan moderne en klassieke schoonheidsbehandelingen waaronder permanente en semi-permanente make-up voor uw lippen, wenkbrauwen, eyeliners en huidbehandelingen voor het hele gezicht.

Ontmoet het team

Onze nieuwste teamlid is schoonheidsspecialiste Monica Jacome. Zij is een echte expert op het gebied van cosmetica, medische en cosmetische permanente make-up, wenkbrauwstyling, make-up en huidverbetering. Ze is al 25 jaar actief in de wereld van de beauty-industrie en volgt continu gerenommeerde academies in Nederland en internationale masterclasses. 'Mijn missie is om je te laten zien hoe stralend je bent en hoe mooi je bent. Door subtiele veranderingen en de juiste styling laat ik je er op een natuurlijke manier verzorgd uitzien.'

Behandelingen

Laten we een make-up zoeken in stijl met jouw huidskleur, huidtype en jouw voorkeur. Hier zijn voorbeelden van onze behandelingen:

Wil jij er ook op elk tijdstip en onder alle omstandigheden stralend en verzorgd uitzien zonder dat het je tijd kost? Dan is semi- permanente make-up (PMU) dé perfecte oplossing. Zo ben je altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk. Of je nu net uit bed stapt, aan het sporten bent of naast het zwembad ligt te zonnen. Jouw make-up blijft netjes op z’n plaats zitten en loopt niet uit. Ook ideaal als je allergisch bent voor normale make-up, het lastig vindt om make-up aan te brengen of door een ziekte te maken hebt met haarverlies. Zo werkt PMU Met een PMU-apparaat met een steriele naald breng ik laag voor laag kleurpigmenten aan in het bovenste laagje van je huid. Omdat de huidvernieuwing gewoon doorgaat en de kleuren na verloop van tijd vervagen, raad ik je jaarlijks een Touch-up behandeling aan. Semi- permanente make-up is de ideale manier om je brows, eyeliner of lippen altijd netjes bijgewerkt te hebben en er stralend uit te zien.

Permanente make-up brows. Wilt u iedere dag wakker worden met de perfecte wenkbrauwen? Brows laten uw gezicht spreken en zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van uw gezicht. Hoe fijn is het als u niet elke dag weer uw wenkbrauwen hoeft bij te tekenen? En dat deze niet dun of onregelmatig zijn, maar de perfecte vorm hebben? Zo ziet u er altijd zelfverzekerd en stralend uit. Bij mij kunt u terecht voor Ombré Powder brows en Phibrows microblading.

Bent u op zoek naar de perfecte subtiele wenkbrauwen? Dan is ombré powder brows de geschikte techniek voor u. Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up voor wenkbrauwen. Met een PMU-apparaat met een naald plaats ik laag voor laag pixels in uw huid tot de juiste intensiteit is bereikt. Zo ontstaat een realistisch, zacht poedereffect. Ombré powder brows zijn bij de aanzet lichter en naar het einde toe donkerder. Dit komt overeen met het natuurlijk verloop van de wenkbrauwen. Het pigment zal na een maand 30-40% van de kleur verliezen Daarom komt u zes tot acht weken na de eerste behandeling bij mij terug voor de nabehandeling. Ik corrigeer eventuele oneffenheden en pas indien gewenst het volume van uw wenkbrauwen aan. Voordelen: Ombré Powder Brows is geschikt voor ieder huidtype Heel natuurlijk poedereffect Geen litekkens Pijnloze behandeling Symmetrische wenkbrauwen

Bent u op zoek naar op maat gemaakte natuurlijke wenkbrauwen? Phibrows microblading is dé haartjestechniek die zorgt voor volle wenkbrauwen met een natuurlijke look. Met deze techniek pigmenteer ik met een speciale pen met een naald handmatig flinterdunne haartjes in uw wenkbrauwen. De kleur pas ik aan uw wenkbrauwen aan. Doordat ik de groei van uw wenkbrauwen volg, ontstaat een natuurlijke look. Ik luister naar uw wensen en zorg zo voor mooie natuurlijke wenkbrauwen op maat. Zes tot acht weken na de eerste Phibrows microblading behandeling volgt een nabehandeling. Ik corrigeer eventuele oneffenheden en pas indien gewenst het volume van uw wenkbrauwen aan. Soms is een derde behandeling nodig, omdat het pigment niet goed gehecht is aan de huid door het niet naleven van de nazorg, een vettig huidtype of een snelle Celdeling van het lichaam. Uw wenkbrauwen zijn bij mij als officieel Phibrow artist in zeer goede handen. Phibrows microblading is ook zeer geschikt voor mensen met alopecia areata. Geeft u uw gezicht een sprekende uitstraling met de perfecte brows?

Permanente make-up eyeliner Wilt u ook uw ogen laten spreken en er altijd natuurlijk verzorgd uitzien? Met semi permanente make-up eyeliner heeft u altijd een stralende oogopslag. Hoe fijn is het als u niet meer dagelijks moeite hoeft te doen om met uw eyeliner het perfecte lijntje te zetten? Ook als u allergisch of gevoelig bent voor make-up, door een aandoening geen wimpers heeft of verzekerd wilt zijn van een eyeliner die niet uitloopt, is PMU eyeliner de perfecte oplossing. De eyeliner geeft optisch een diepte aan uw ogen waardoor een frisse en open blik ontstaat. Bij mij kunt u terecht voor verschillende soorten eyeliners als de infralash en de classic eyeliner. PMU eyeliner infralash Draagt u niet veel make-up, maar wilt u wel een verzorgde natuurlijke look? Bij de PMU infralash eyeliner breng ik met een PMU-apparaat met kleine bewegingen pigment aan in de wimperrand van uw ogen. Zo ontstaat op een subtiele manier veel meer expressie en een krachtige blik. PMU-classic eyeliner Wilt u ogen extra laten stralen en een make-up look creëren? PMU-classic eyeliner PMU-classic eyeliner is een opvallendere volle lijn op uw ooglid. Ik breng de techniek aan op uw bovenste ooglid. Zo krijgen uw ogen een liftend effect en heeft u een open blik. Laat u uw ogen extra spreken met PMU-eyeliner.

Permanente make-up lips. Wilt u ook wakker worden met mooie verzorgde lippen? Met semi permanente make-up lips bent u altijd verzekerd van lippen om te zoenen. PMU lips is ideaal als u graag een mooie vorm geeft aan asymmetrische lippen, u smalle lippen iets voller wilt laten lijken of bleke lippen een frisse kleur wilt geven. PMU lips is geschikt voor alle lipvormen en zorgt voor natuurlijke lippen met mooie zachte contouren. Zo werkt permanente make-up lips ZMet een PMU-apparaat breng ik pigment aan in uw lippen. Zo ontstaan lippen die er op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Vanzelfsprekend houd ik hierbij rekening met uw wensen en de vorm en kleur die bij uw gezicht passen. Ik teken de lippen voor en als we de juiste kleur gekozen hebben, start de behandeling. Gaat u voor altijd verzorgde lippen met PMU lips.

Heeft u littekens of oneffenheden in uw gezicht die u graag wilt camoufleren? Met normale make-up lukt dit niet altijd en camoufleren is sowieso een tijdrovende klus. Medische pigmentatie biedt wellicht de uitkomst. Of de littekens nu veroorzaakt zijn door een operatie, een ongeluk, verbranding of acne, maakt niet uit. Medische pigmentatie zorgt voor camouflage en verzachting van de littekens Zo kijkt u weer stralend en tevreden in de spiegel en dat is waar het om draait. Zo werkt medische pigmentatie Met behulp van een naald breng ik pigment aan in uw huid. Zo camoufleer ik de littekens, zijn ze minder zichtbaar en lijken ze op echte huid. De littekens verdwijnen niet, maar vallen door de juiste kleur pigmentatie minder op. Laat u uw huid weer stralen met medische pigmentatie?

Uw wenkbrauwen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van uw gezicht. Ze geven expressie en laten uw ogen spreken. Wenkbrauwen communiceren emoties en geven u karakter. Wist u dat de vorm, dikte en kleur van uw brows bepalen hoe u overkomt? Reden genoeg om te zorgen voor wenkbrauwen in de juiste vorm. Zo krijgt u meer zelfvertrouwen en kijkt u tevreden in de spiegel. Dat wilt u toch ook? Monica Jacome Brows Treatment Elk gezicht is uniek en daarom kijk ik niet alleen naar de vorm of dikte van uw brows. Om te bepalen welke vorm en dikte bij u passen, luister ik naar uw wensen en meet ik uw gezicht nauwkeurig op. Wenkbrauw styling is namelijk veel meer dan epileren en verven. Zo bepaal ik de juiste vorm en ontstaan wenkbrauwen op maat die perfect passen bij de stand van uw ogen en uw gezichtsvorm. Na een MJ Brows treatment gaat u stralend en met prachtige wenkbrauwen naar huis Custom made Brows Welke vorm wenkbrauw past nu bij u? De optimale vorm bepaal ik met behulp van een MJ Brows meting. Deze is gebaseerd op de speciale meetmethode van brow expert Branko Babic. Hij is een ware ‘beauty innovator’ en oprichter van de beroemde PhiAcademy. Deze unieke manier van meten zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen symmetrisch zijn en perfect bij uw gezicht passen. Tijdens de meting doorloop ik verschillende fasen. Zo kom ik stapje voor stapje uiteindelijk tot de perfecte vorm van uw wenkbrauwen. Bij MJ Brows neem ik alle tijd voor u. Uw wenkbrauwen zijn bij mij in zeer goede handen. Om u nog meer te laten stralen, verwen ik u bij alle MJ Brows treatments met een mini make-up!

De moderne man is steeds meer met zijn uiterlijk bezig. Wilt u ook verzorgde wenkbrauwen met een krachtige, stoere uitstraling? Bij mij kunt u terecht voor een speciaal voor mannen ontwikkelde behandeling. De mannelijke wenkbrauwharen zijn namelijk meestal harder en langer dan die van vrouwen. Ik verwijder overtollige haren en zorg voor krachtige wenkbrauwen die passen bij uw gezicht.

NVCG GECERTIFICEERD ARTS | COSMETIC DOCTOR
Parklaan 2
1406 KL Bussum

Frederiksplein 47B
1017 XL Amsterdam

+31 (0) 85 029 0829
info@faceinstitute.nl

© 2022 FACE INSTITUTE