Face Institute

Reviews

Voices of the customers

Non-surgical

Juni 2018 Mw. H.L - Botox en fillers

Doordat Susan eerst mijn huisarts was, was ik al bij het eerste consult zeer op mijn gemak en vertrouwd. Zij neemt uitgebreid de tijd voor een analyse en deskundig advies en beantwoord uitgebreid alle vragen. Ik was erg voorzichtig voor cosmetische behandelingen door onnatuurlijke resultaten die ik zag bij vriendinnen, voor mij is een natuurlijke look essentieel i.v.m. mijn modellenwerk.Heel natuurlijk resultaat. Susan heeft die wens erg serieus genomen en het resultaat is helemaal naar verwachting. Ik zou gegarandeerd een eventuele volgende behandeling ook bij Face Institute ondergaan en tip al mijn vrienden en vriendinnen dat zij met een gerusthart hier alle cosmetische behandelingen kunnen deskundig en professioneel kunnen ondergaan

Augustus 2018, Caroline - Botox en fillers

Via mijn werk kwam ik in contact met Susan Schmidt en heb inmiddels meerdere behandelingen ervaren. Susan informeert je duidelijk en stapsgewijs over de behandeling en stelt je erg op je gemak. Altijd een eerlijk advies! De behandelingen zijn niet pijnlijk, er wordt goed gekoeld waardoor ik nauwelijks last heb van blauwe plekken. De behandeling vind plaats in een prachtige, fijne ruimte en zelfs de behandelstoel is heerlijk verwarmd. Je kunt met al je vragen bij Susan terecht, zij geeft overal een eerlijk antwoord op. Ik heb volledig vertrouwen in de expertise van Face Institute en kom zeker terug!

December 2018 - Huid verbetering

Sinds 6 maanden pukkelvrij… en dat na 41 jaar. Ik heb al vanaf mijn jeugd last van onstekingen in mijn gezicht en heeft mijn leven grotendeels beheerst met onzekerheid. Na veel behandelingen van huidtherapeuten, peelings, micro dermabrasie en chemische behandelingen constateerrde ik dat mijn huid er alleen maar slechter van werd. Voor mijn lijntjes op mijn voorhoofd onderging ik een botoxbehandeling bij Susan Schmidt, en we raakte aan de praat over mijn huidconditie. Susan adviseerde mij receptmiddelen en ben nu bijna 6 maanden pukkelvrij! Het is nog niet te bevatten dat het weg is, ik ben ontzettend blij en dankbaar, het heeft mijn leven veranderd!

2019 Denise - Botox en fillers

Een vriendin heeft mij geadviseerd om naar Face Institute te gaan door haar goede ervaring. Doordat ik ruim 12 kilo was afgevallen werden lijntjes en rimpels meer zichtbaar in mijn gezicht. Susan stelde mij goede en kritische vragen waar ik mij aan stoorde en gaf op basis van mijn wensen een stap voor stap behandelplan. Zo kon ik zelf kiezen wat ik wel en niet wilde laten doen en wanneer. Mijn huid is weer vol en gevuld, diepe lijnen en verzakkingen zijn niet meer zichtbaar, mijn huid ziet er echt weer jonger uit. Ik waardeer Susan voor haar eerlijke advies en natuurlijke resultaten. Zij stelt je erg op je gemak en is prettig in de omgang. Ik heb al diverse vriendinnen geadviseerd om naar Susan toe te gaan en ook zij zijn lovend over haar expertise en de natuurlijke resultaten. Voor mij een vast adres voor het nodige onderhoud.

Augustus 2019, Mrs. T.S / London - Botox en fillers

Came to Dr Schmidt from London, even if there are numerous doctors doing injectable treatments at home, because of Dr Schmidt’s approach in applying her treatments. Previously my doctor in London had only chose to treat my forehead and eye region with a lot of Botox, and I was never that happy with the resulting unlined but heavy look. Dr Schmidt’s approach is for the whole face and to use a combination of injectables to lift rather than immobilise the face. The result is natural, softer and altogether fresher.'

September 2019

Altijd nog wat huiverig voor botox en fillers, heb ik mij de afgelopen jaren bij verschillende artsen laten voorlichten, zowel in binnen- als buitenland. Waar ik bij de een op het eerste gezicht goede informatie kreeg wilde een andere al direct een spuit zetten zo van ‘zegt u het maar’. Mijn verzamelde informatie en ervaringen gaven mij niet het vertrouwde gevoel om botox of fillers te nemen. De laatste tijd heeft mijn gezicht te lijden gehad onder de overgang, vermagerd in mijn gezicht, het verouderingsproces sloeg ineens hard toe. Mijn gezicht past niet meer bij hoe ik mij voel en merk dat ik spiegels begin te vermijden. Dit kan niet de bedoeling zijn als je 50 jaar bent.

Via mijn schoonheidsspecialiste bij Susan terecht gekomen. En hier hoor je dus het hele verhaal van A tot Z. Over de intreding van het verouderingsproces, wat dit met je huid maar ook met je botstructuur doet. Ze maakt een uitgebreide analyse van je gezicht en legt uit wat er nodig is om je gewenste resultaat te behalen. In mijn geval een frisse uitstraling en het proces van veroudering vertragen of de zelfs de klok een paar jaartjes terug zetten. Uiteraard zonder dat iemand zegt ‘Wat heb jij nou gedaan?!’ Voor alle duidelijkheid ik wil niet zo’n typisch ‘botox’ gezicht of te grote opgespoten lippen.

Wanneer je zoals ik 50 jaar bent dan is het verouderingsproces al ruim 20 jaar bezig. Susan legt uit; ‘Zie het als een huis met 20 jaar achterstallig onderhoud, dit knap je niet volledig op door alleen een likje verf .' Zo ook met het gezicht. Waar het op neer komt is een gefaseerde behandeling, een combinatie van botox en fillers, verspreid over een termijn waar je zelf voor kiest en ook wat je portemonnee aan kan. Susan geeft eerlijke, transparante informatie, is daarbij heel open over haar eigen proces tegen veroudering. Ze heeft samenwerking met twee specialisten die behoren tot de wereldtop van hun vakgebied. Ze gaat voor het hoogste resultaat en dat geeft mij een enorm vertrouwen om dit proces met Susan te doen.

De passie en deskundigheid spatten ervan af! Het is in deze tijd van zoveel aanbod op dit gebied niet makkelijk om een goede, betrouwbare arts te vinden, maar ik durf te zeggen dat ik haar heb gevonden!

Facelift

2019 - Deep Plane Facelift and Necklift

Zeer tevreden. Iderereen die overweegt om facelift te laten doen zou ik adviseren om naar dr faris te gaan. Het resultaat is echt prachtig en Iedereen zegt dat zie je goed uit maar niemand ziet dat er een behandeling is gedaan. Ik ben blij dat ik Deep plane facelift heb laten doen.

2019 - Deep Plane Facelift and Necklift

A time ago I had a deep plane facelift and necklift with Dr. Faris. On recommodation I visit Dr. Faris for consulting. He took plenty sufficient time and attention during all visits/calls. I am extremely pleased with the guidance and aftercare. The care before and after the operation was also fantastic. Everyone took sufficient time / attention. Dr. Faris is extremely concerned about the progress of the recovery. The result was very successful and so natural. Familiar people have not noticed anything; just you look so good! I recommend Dr. Faris for his superior skills and expertise in facial surgery. You can trust to put your beauty in his hands 5 stars

2019 - Deep Plane Facelift and Necklift

zeer tevreden Iederereen die overweegt om facelift te laten doen zou ik adviseren om naar dr Faris te gaan Het resultaat is echt prachtig en iedereen zegt: wat zie je er goed uit, maar niemand ziet dat er een behandeling is gedaan. Ik ben blij dat ik een Deep Plane Facelift heb laten doen

2019 - Deep Plane Facelift and Necklift

Zes weken geleden heb ik een Deep Plane facelift gehad gedaan door Dr. Faris. Ik ben zo blij dat ik met hem in contact ben gekomen en zijn expertise heb mogen ervaren! Het resultaat is mooi, omdat het zo natuurlijk is. Geen verandering in expressie. "Wat zie je er goed uit en uitgerust" is wat anderen tegen me zeggen. Ik ben Dr. Faris dankbaar voor zijn toegankelijkheid, toewijding, professionaliteit en expertise. Hij is een geschenk uit de hemel, voor iedereen die besluit met hem samen te werken en de operatie door hem te laten uitvoeren.

2018 - Deep Plane Facelift and Necklift en littekencorrectie

Face Lift en littekencorrectie. De reden dat ik voor Dr. Vuyk & Dr. Faris heb gekozen, is dat ze gespecialiseerd zijn in de specifieke operatie die ik nodig had. Tijdens het consult luisterden de artsen heel geduldig naar mijn wensen en wisten waar ze me konden helpen met betrekking tot mijn littekenweefsel. Plannen werden gemaakt en besproken tijdens die consulten en tijdens het pre-operatieve gesprek. Dit zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Nadat ik wakker was geworden van de operatie kwamen beide artsen kijken/praten om te zien of het goed met me ging. Een dag na de operatie ging ik terug om mijn verband te laten verwijderen en een week later om mijn hechtingen te verwijderen. Een half jaar na de operatie heb ik een check-up afspraak om te zien hoe ik de wonden genezen. In de tussentijd heb ik via WhatsApp contact met Dr. Faris om de voortgang te bespreken en foto's te sturen. Op het moment van schrijven was mijn operatie 4 maanden geleden en tot nu toe ben ik erg blij met de resultaten, ondanks het feit dat het genezingsproces nog lang niet klaar is. Ik raad Dr. Vuyk en Dr. Faris zeker aan anderen aan. Ze zijn goed in hun vak en weten precies wat ze moeten doen. Daarnaast zijn ze ook erg vriendelijk en zijn ze zeer geïnteresseerd in hoe het herstel verloopt.

2018 - Deep Plane Facelift and Necklift

Facelift. Zeer respectabele ervaren artsen. Ze zijn experts op het gebied van plastische chirurgie aan het gezicht. Vanwege een bacteriële infectie (toxoplasmose) moest ik de lymfeklieren onder mijn kin chirurgisch laten verwijderen toen ik 3 jaar oud was. Het resultaat was een lang ( 9,5 cm) en breed (0,5 cm) litteken. Vanaf mijn 40te begon het litteken te rimpelen, omdat de huid slap werd, het hing in een punt, kreeg ik een onderkin. Dit gaf me een oud en vermoeid uiterlijk. 7 jaar en 4 consultaties met verschillende plastisch chirurgen later, vond ik via google een lovend artikel over Dr. Vuyk "Plastic and Reconstructive Facial Surgery". Tijdens het 2e consult legden Dr. Vuyk en Dr. Faris mij vakkundig en zorgvuldig uit wat de beste optie voor mij was. Een nekfacelift, resulterend in een strakke kin en een glad litteken, waardoor het litteken minder opviel. Door deze grondige uitleg durfde ik eindelijk de stap te zetten. De uitstekende voorbereiding, de operatie en nazorg, zorgt ervoor dat u precies weet wat u als patiënt kunt verwachten en waaraan u zich moet houden voor een optimaal herstel en resultaat. Dr. Vuyk en Dr. Faris voerden de procedure samen uit. Na de operatie heb je 3 dagen last gehad omdat je niet plat kunt slapen. Maar na 1 week is de milde pijn verdwenen. Het herstel van de operatie verliep precies zoals beschreven was in de brochure. Ik was ten onrechte bezorgd over de nieuwe littekens, want deze zijn nu al bijna niet te zien. De operatie is slechts 8 weken geleden uitgevoerd, maar het resultaat ziet er nu al goed uit. Ik heb geen onnatuurlijk strak gezicht, het is niet duidelijk dat ik een nek aan nek heb gehad en het geheel ziet er "fris" uit. Ik heb een strakkere kaaklijn dan ik ooit heb gehad. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. Zowel Dr. Vuyk als Dr. Faris zijn zeer respectabele artsen, ze zijn experts op het gebied van plastische chirurgie voor het gezicht, en ik raad deze artsen aan iedereen aan die, net als ik, een probleem in hun gezicht heeft.

Rhinoplasty / Neuscorrectie

2018 - Revisie neuscorrectie

Geen kleine prestatie die er gedaan moest worden en ik dacht eigenlijk niet dat het mogelijk zou zijn. Vanaf het moment van het consult tot aan 6 maanden daarna heb ik alleen maar de beste zorg ontvangen. Telefoontjes aan het begin, follow-up e-mails, en altijd het aanbod om opnieuw een afspraak te maken of te chatten. De faciliteiten tijdens het consult en de operatie waren uitzonderlijk, er waren geen vertragingen, mijn zenuwen werden verlicht en ik werd heel goed verzorgd. Ondanks het feit dat ik nog maar 6 maanden werk (en ik begrijp na een paar neuscorrecties dat ik een jaar moet wachten voordat ik de definitieve resultaten zie), ben ik tot nu toe erg tevreden. Ik zal nooit een perfecte neus hebben, maar dr. Faris deed alles wat hij zei dat hij zou proberen en doen. Er waren geen valse beloften en mijn neus is veel beter (ademhalingswijs en esthetisch) dan voorheen. Ik kan hem en het team niet genoeg bedanken.

2018 - Revisie neuscorrectie

Ik raad Dr. Faris's ten zeerste aan. Ik ben erg blij met de resultaten van mijn neuscorrectie. Voorheen werd ik behandeld twee chirurgen, echter die wilde mij niet meer opereren. Dus ik moest een expert vinden die bekwaam was in het gebied waar ik aan geholpen moest worden. Van overleg tot de operatie helemaal tot aan de follow-up die ik op de dag van vandaag nog steeds krijg, de bekwaamheid en service van Dr. Faris aan hem en zijn team zijn groot.

2018 - Revisie neus correctie en littekencorrectie

Ik ging naar Dr. Faris en zijn collega dr. Vuyk voor een complexe littekenvorming die was gevormd door een eerdere rhinoplastie-infectie. Het was een uitdaging om chirurgen te vinden die dit probleem in mijn eigen land, Zweden, konden aanpakken. Dat is de reden dat ik naar Amsterdam ben afgereisd om een expert in nasale reconstructieve chirurgie te vinden. Het litteken moest operatief worden verwijderd en gereconstrueerd met een flap. (Vroegere pogingen door sommige "respectabele” klinieken in Zweden waren laser, cryotherapie en "vulstoffen". Deze "procedures" maakten het probleem eigenlijk erger en het litteken dikker). Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om goed opgeleide chirurgen te vinden, wanneer het gaat om dit soort problemen. Ik ben erg blij met het hele proces, van consult tot aan de operatie. Dankzij de goede communicatie met het personeel via Skype en e-mail was het heel eenvoudig om alles te regelen.

Revisie neuscorrectie

Ik ben U zeer dankbaar voor de geslaagde ingreep, waardoor ik een stuk beter en zekerder in het leven sta en bovendien geen of weinig last heb van een verstopte neus. De reden, waarom ik opzag tegen de ingreep, is mijn ervaring van de vorige vijf niet al te plezierige ingrepen. Ik heb geen moment aan uw capaciteiten getwijfeld. In november 2011 ben ik met veel succes geopereerd door dr. Vuijk, naar mijn mening een zeer kundige, aardige en vooral betrokken KNO arts. Hiervoor was ik, als gevolg van een ongeval, al vijfmaal eerder geopereerd door verschillende KNO artsen en zgn, plastisch chirurgen. Het resultaat was bedroevend, zowel esthetisch als functioneel. Ik ben jaren opzoek geweest naar een arts die de ingreep uit kan voeren, geen van de geraadpleegde artsen durfde het aan of kwam tot de conclusie dat er niks meer aan te doen was en maar leren ermee leven. Op advies van geraadpleegde plastisch chirurgen, ben ik in contact gekomen met dr. Vuijk. Hij bleek de enige te zijn met de nodige kennis, kunde en ervaring die de zeer gecompliceerde ingreep aandurfde. Nogmaals met veel succes, het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt, mijn neus staat recht, is symmetrisch, ik kan weer goed ademen. Mijn advies aan de mensen die een dergelijke ingreep moeten ondergaan is, trek je niets aan van eventuele negatieve publiciteit! Dr. Vuijk, nogmaals heel erg bedankt, ook voor de nodige ondersteuning bij het conflict met Delta Lloyd over het vergoeden van de ingreep. F.S., Revisie Rhinoplastiek

Revisie neuscorrectie

Het is zeker al 15 jaar geleden dat U mij als chirurg geholpen hebt een septumplastiek en plastische correctie toe te passen aan mijn neus, en het is een hele mooie neus geworden! Daar ben ik u zeer erkentelijk voor. Alleen de laatste jaren ben ik mij een beetje schuldig gaan voelen ten opzichte van u daar nooit geen blijk van te hebben gegeven. Ik wilde wel, maar was alles kwijt. Mijn geheugen liet me volledig in de steek, wist alleen nog vaag iets van Uw ziekenhuis. En oh ja ooit heeft uw secretaresse nog gebeld voor foto's er na en daar ben ik niet aan toe gekomen. Vele jaren later pas kreeg ik het gevoel een vreselijke ondankbare patiënt te zijn en dat U veel beter had verdient. Tot dat ik vandaag bij het opruimen van een kast een knipsel vond van het tijdschrift waardoor ik in der tijd bij U terecht ben gekomen. Het was een uiteenzetting over een nieuwe neus, een nieuwe methode door U gedaan. Pardonne moi dat ik uw naam vergeten was en blij dat ik alsnog U kan bedanken mille mille fois. I.M., neuscorrectie

Revisie neuscorrectie

Nogmaals wil ik U van harte bedanken voor uw zorg en toegewijdeexpertise. Ik ging de operatie in met de meest afschuwwekkende beelden enscenario's voor ogen. Het moeilijkste daarbij was te vertrouwen, en me volledig over te geven aan uw handen en kundigheid. T.B., neuscorrectie (Rhinoplastiek) Ik kan U niet vertellen hoe blij ik was, toen ik uit de narcose bijkwam en voelde dat mijn gezicht, op mijn neus na, nog intact was. Ik ben u zo ontzettend dankbaar dat mijn gezicht behouden bleef. Het kapje is inmiddels van mijn neus. Er zijn nog geen twee weken voorbij en nu al is het zover hersteld dat ik met het grootste gemak de straat opga. Als iemand me met een blik op mijn neus vraagt of ik op mijn gezicht gevallen ben, antwoord ik met een knipoog dat ik gevochten heb. En ik heb gewonnen, zeg ik. Aan alle kanten. Duizend maal dank en alle lof aan u.

Revisie neuscorrectie

Ik kan me nog goed herinneren dat uw assistente opbelde met de mededeling dat er aanvankelijk geen mogelijkheid was op korte termijn, maar toen ik mijn persoonlijke situatie bekend maakte, werd ik gelukkig binnen enkele weken teruggebeld met de mededeling dat er een mogelijkheid was om binnen 2 weken te opereren. De voorbereiding bij het bezoek aan uzelf heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ook uw uitleg van hetgeen komen zou gaan en wat wel dan wel niet te verwachten. De opmerking over het gevoel van mijn eigen neus klopte inderdaad. Als ik terug denk aan de ingreep dan heb ik er geen spijt van gehad. Ik ben U en uw team erg dankbaar.

Na de ingreep vond ik het erg verrassend, maar bovenal erg prettig dat U persoonlijk belde om te vragen hoe het met me ging. Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt me erg aan. Ik hoop dat U door blijft gaan met uw goede werk en ook uw bevlogenheid blijft houden. Nogmaals bedankt.

Revisie neuscorrectie

Enkele jaren geleden heeft U, tezamen met uw team van specialisten, mij geholpen bij een correctie aan mijn neus. Ik wil U graag alsnog bedanken voor hetgeen u gedaan heeft. Het is destijds een zeer bijzondere gebeurtenis voor mij geweest. Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt mij erg aan! I.J.N.M.H. te Oudenbosch, neuscorrectie (Rhinoplastiek)

Revisie neuscorrectie

Onlangs ben ik aan mijn neus geopereerd. Mijn complimenten en alle lof aan Dr Vuyk, de Kno-poli, de operatie-kamer, kortom aan alle mensen in de kliniek waarmee ik te maken had. Ik heb er een betrokkenheid en rust ervaren die heel kalmerend werkte. Het was voor mij een heel positieve ervaring. Voor de behandeling heb ik alleen maar heel goede woorden. Dr Vuyk en iedereen:” BEDANKT!” M.S.S. te Heerhugowaard, neuscorrectie

Neusreconstructie / Nose reconstruction

Neusreconstructie

Geachte dr. Vuijk Hierbij wil ik u hartelijk bedanken. U heeft heel mooi werk gemaakt van mijn gezicht. Het was voor mij een eer dat U mij wilde helpen. De laatste keer dat ik bij U op het spreekuur was had ik U nog niet bedankt, vandaar via deze weg. Ook de mensen op de OK en da afdeling bedankt. Het voelt als een warme deken! P.S. U heeft mij zelfvertrouwen teruggegeven. L.J.R., Neusreconstructie

Neusreconstructie

19 december 2011 kwam ik voor een spoedbehandeling bij dokter Vuyk terecht. Ik ben als Zaanse boer helemaal niets gewend qua ziekenhuizen, en alles wat ik ooit heb meegemaakt weet ik via mijn vrouw die helaas wel (bijna bij naam) bekend is in het ZMC. Vanaf het moment dat ik binnenkwam in Blaricum, werd ik aangesproken door de receptiemedewerker. Zij zag aan mijn neus ( grote dikke pleister) dat ik voor dokter Vuyk kwam en stelde mij direct op mijn gemak en wees mij de weg, maar ik moest eerst een ponskaartje maken. Ook daar werd gelijk persoonlijke aandacht gegeven. Toen naar de afdeling KNO.

Ook daar weer een en al vriendelijkheid en persoonlijke aandacht, dit had ik echt nog nooit meegemaakt. Dokter Vuyk kwam vanaf het eerste moment al heel geruststellend over en ik had vanaf dat moment gewoon het volste vertrouwen in deze man. Twee dagen later werd ik voor het eerst geopereerd en waar ik ook kwam, iedereen nam de tijd voor me om alles uit te leggen en de adviezen waren geen praatjes, maar nodige tips. (Situatie na dat de tumor in toto verwijderd is en de wond randen afgedekt met eigen huid transplantaat. Rechts reconstructie van het kraakbeen skelet en bedekking met voorhoofdlap.) Bij de volgende operatie werd ik twee dagen opgenomen en wat mij daar opviel was, dat veel jonge verpleegsters eerst schrokken, maar daarna een gesprek aan gingen om zich te verdiepen in hetgeen er in mij omging. Helemaal top! Bij de laatste twee operaties was het voor mij meer routine en hoefde ik geen uitleg meer te ontvangen of te geven, ik werd zelfs regelmatig herkend. Bij deze wil ik iedereen, niemand uitgezonderd, heel hartelijk bedanken voor jullie grandioze inzet. De directie mag uiterst trots zijn op de medewerkers. Ik hoop dat dit stukje in bijvoorbeeld een personeelsblad afgedrukt kan worden, zodat alle medewerkers dit bedankje mogen lezen. Met vriendelijk groet, H.B., Zaandam. Subtotale neusreconstructie

Neusreconstructie

Dr Vuyk: Fijne chirurg, prima opvang, geweldig operatie team. Zeer tevreden. B.L., Uithoorn, Neusreconstructie

Neusreconstructie

Dr Hade had about 90% of succes rate where world rate is 40%, not to mention that in Poland they don't even provide such research. I started writing to Doctor Vuyk in June 2010. We exchanged a lot of e-mails where Doctor Vuyk was explaining many things concerning closing our son's perforation. I deeply admire Dr Vuyk that despite of his hard work, operations, consultations, I can imagine that such very skilled Doctor have to be busy, he was finding time answering in details on each question I had. My contact with Dr Vuyk was better that with most of the doctors in Poland. I also have read a lot of his publications and medical works and I knew from the beginning that he is an excellent rhinologist and facial surgeon. In October or November 2011 when we as parents and including our son Sebastian who had the biggest interest, we were deeply convinced that he is the most proper Doctor to perform operation, we went for the first visit before operation. One more time we saw that he is not only an excellent Doctor but also a very caring person about his patients. In very simple words and peacefull way he explained us how the operation was going to be done.

Me and my husband, and our son came in December 2011 to the hospital to have the operation performed by Dr Hade Vuyk. We were very nervous but before the operation we heard from the hospital staff, it was probably the nurse, that Doctor Vuyk is an excellent and very skilled Doctor and many people from all over the Europe are coming to him. Those words eased our tension almost completely, we knew our son is in the safe hands. Dr Vuyk performed the operation in December. During the operation Doctor closed NSP and corrected his septum, everything went well. The process of healing also went very fast. After staying about 10 days and last visit, we went back home to Poland. After operation I had a lot of questions and again I have got the full explanation for each of my questions from the Doctor. Now my son breathing is better, he doesn't have deasiness and his perforation is closed. Sebastian is very, very lucky that he met You in some moment of his life. In simply words we are very happy that we have found such a good Doctor and people in Netherlands are lucky having him in their country. I recomend him in every possible way to people who need operation in Dr Vuyk's specialization. We deeply admire his work and good approach to patients. Best Regards, Beata Nalepa Gdansk, Poland

Neusreconstructie

Our son started having nasal septum perforation. Because I knew that this is a very difficult operation where even reperforation can occur, I started looking for someone with a really good reputation as well as a high success rate in such operations.I contacted Dr Kridel from Huston Texas and he recommended me Dr Hade Vuyk from Netherlands. Beata Nalepa Gdansk, Poland. Rhinoplastiek

Eyelid / Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Mijn ooglidreconstructie ging perfect! Dokter Faris en dokter Vuyk zijn beiden erg bekwaam en hebben voor mij kunnen doen waar er in normale ziekenhuizen werd gezegd: het is niet mogelijk om dit te corrigeren, u moet er mee leren leven. Alles was geweldig! Van de eerste consultaties waarin alles volledig werd uitgelegd wat er zou gebeuren, tot de operatie zelf die goed ging en de vervolgconsulten natuurlijk. En het resultaat is zelfs beter dan ik had gehoopt!

Reconstructie oogleden

U heeft bij mij kankerplekjes boven mijn oog en van mijn ooglid weggehaald (mohstherapie). Al 3 keer heeft U bij mij kwaadaardige plekjes verwijderd en hersteld. Het is steeds prachtig genezen en als je het niet weet zie je het niet. Al die keren was ik tevreden over de behandeling in Uw ziekenhuis. U bent zelf heel rustig en dan is alles en iedereen er omheen ook zo rustig en vriendelijk. Het helpt erg om op je de ademhaling te letten tijdens de akelige prikken die je dan goed kan verdragen. In de uitslaapkamer werd je verwend met een warme deken en maken zij het zo makkelijk mogelijk. Dit wilde ik U graag laten weten zodat andere patiënten met vertrouwen zich met vertrouwen door U en uw team laten behandelen. Hartelijk bedankt en vriendelijke groeten, A.S.D., Reconstructie oogleden

Oorreconstructie / Ear reconstruction

Oorreconstructie

Lieve H Vuyk, Ik ben u zo dankbaar en ik weet zeker dat niemand anders het zo goed had gedaan. U mag echt trots op uzelf zijn. U heeft mij echt geholpen, ik zou niet willen weten wat het zonder u geworden was. Vanuit het diepste van mij hart bedankt, A.G., 8 jaar, reconstructie oorschelp na correctie elders

Oorreconstructie

M.C. te Hoevelaken, Oorreconstructie Dank voor mooie oor en voor alle goede zorgen.                               

Oorreconstructie

Lieve Dr. Hade Vuyk, De nadruk wil ik leggen op “lieve” omdat u bij mij een onuitwisbare indruk hebt achtergelaten. Een zeer warme, menselijke en kundige indruk. Even uitleggen wie ik ben: Ik ben degene die eind juni bij u kwam met vermoedelijke oor melanoom, met spoed doorgestuurd naar u door Dr. Brinkman. U heeft twee dagen later de vermoedelijke melanoom verwijderd uit mijn oor. Ik moet u eerlijk zeggen dat na de oor-reconstructie van 2 weken geleden en na mijn bezoek aan u vorige week, bij mij de klap kwam. U heeft mij veel deskundige steun en vooral vertrouwen gegeven in, voor mij, een paar zeer moeilijke maanden.

Vertrouwen is een woord wat ik steeds terugvind bij u, in het lezen van uw website, maar ook in uw omgang met patiënten, waarvan in er 1 ben/was de afgelopen maanden. De dag nadat ik bij u was afgelopen week, kwam ik terug bij Dr. Brinkmann. Zij vond ‘het oor’ er prachtig uitzien en ‘wist wel dat u degene was die dit het beste kon’ zo waren haar woorden. Toch had zij behoorlijk wat ‘kleenex’ nodig voor mij, maar ze zei dat de klap vaak kwam na de reconstructie. Ze was vol begrip. Ik heb toch erge angst gehad. Wel was ik ‘Het traject’ ingegaan vol goede moed en optimisme. Tegelijk ook wetende dat ik vermoedelijk iets ernstig had. We wisten dit, net als u voor 99% zeker. En daarna die ene procent waaruit bleek dat ik geen melanoom had, dat was even teveel. Ik behoorde blij te zijn, maar toch was er een klap…. Wat zit een mens vreemd in elkaar…. Het sloeg behoorlijk toe! Ook zij toonde een menselijkheid en warmte, ze gaat me zelfs volgende week een keer bellen hoe het ermee gaat! Psychisch herstel duurt volgens Dr. Brinkmann veel langer dan lichamelijk herstel. Wat wil ik nu hiermee zeggen??? Vooral dat ik erg blij ben dat ik u heb leren kennen, de warmte, het respect en de deskundigheid waarmee u met mij om bent gegaan (en ongetwijfeld ook met andere patiënten). Dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Het is niet de eerste keer dat ik gezondheidsproblemen heb gehad, maar nooit heb ik een dergelijke warmte, vriendelijkheid en interesse ervaren. Ik heb groot respect voor u en de gang van zaken in uw kliniek. HEEL veel dank voor alles, dat is het enige wat ik hiermee wil zeggen!! Tot ziens A.S.G.

NVCG GECERTIFICEERD ARTS | COSMETIC DOCTOR
Franse Kampweg 6
1406 NW Bussum

Frederiksplein 47B
1017 XL Amsterdam

+31 (0) 85 029 0829
info@faceinstitute.nl

© 2020 FACE INSTITUTE