Face Institute

Neuscorrectie

We sculpt beautiful natural-looking noses with unrestricted breathing

De neus

Omdat de neus zich in het midden van het gezicht bevindt kunnen afwijkingen een afleidende werking en een impact hebben op uw algehele voorkomen. De kaart hieronder toont een experiment dat onderzoekt naar welk punt in het gezicht iemand als eerste kijkt bij een eerste ontmoeting. Het uiterlijk moet ook gepaard gaan met een onbeperkte ademhaling door de neus

Neuscorrecties zijn er in veel verschillende vormen, zie Glenda's verhaal.

Ons team

Ons team is zeer ervaren in het uitvoeren van neuscorrecties en neusreconstructies. Drs.Callum Faris en Dr. Hadé Vuyk zijn KNO-artsen en specialisten in het plastische- en reconstructieve aangezichtschirurgie. Wij streven naar natuurlijk uitziende neuzen, die in harmonie met de rest van uw gezicht zijn en zorgen voor een onbelemmerde ademhaling. Daarbij vermijden we een geopereerde look.

Primaire neuscorrectie, zowel functioneel als cosmetisch.

Wij voeren primaire, functionele en cosmetische neuscorrecties uit. Bij onze neuscorrecties gebruiken we veelal de ultrasone en de preservation technieken. Dit beperkt de schade aan de weke delen van de neus en beperkt het aantal bloeduitstortingen tot een minimum. Het biedt ons een ongeëvenaard vermogen om de neusbeenderen veel preciezer te vormen dan vroeger mogelijk was. Deze techniek wordt ‘rhinosculpture’ genoemd. Eenvoudig gezegd:

Transplantaten

Bij transplantaten gebruiken wij alleen uw eigen weefsel in uw eigen neus. We kiezen voor natuurlijke transplantaten omdat ze rijk zijn aan groeifactoren uit eigen weefsel, dat speciaal voor elke patiënt wordt geprepareerd om de resultaten en de hersteltijd te verbeteren. Dit helpt gevallen van infectie en weefselafstoting te minimaliseren.

Revisie Rhinoplastiek & Neusreconstructie

We worden nationaal en internationaal erkend voor onze expertise in neuscorrecties en neusreconstructies. Wij fungeren als centrum voor revisie-rhinoplastiek (voor problemen na eerdere mislukte neuscorrecties uitgevoerd in andere centra) en neusreconstructies voor patiënten binnen en buiten Europa.

Het consult

Een grondig consult is van essentieel belang om een duidelijk inzicht te krijgen in uw doelstellingen. Uw gezicht is uniek, en ons chirurgisch plan passen wij dan ook aan aan uw wensen. Wij maken in onze kliniek veelvuldig gebruik van beeldbewerkingssoftware om u voorbeelden te kunnen laten zien van de verschillende mogelijkheden van een ingreep. Zo komen we vervolgens een chirurgisch plan overeen. Soms hebben patiënten een aanvullende ingreep nodig om hun gewenste cosmetische doelen te bereiken. Een kincorrectie (met name een kinvergroting) kan bijvoorbeeld het algehele resultaat verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een cosmetische neuscorrectie, een revisie-ingreep of een complexe neusreconstructie, neem vandaag nog contact op met onze specialisten om te zien hoe wij u kunnen helpen om uw wensen te verwezenlijken. Hieronder vindt u meer informatie over ons gespecialiseerd centrum voor revisie-rhinoplastiek en neusreconstructie. Engels www.nosereconstruction.co.uk Nederlands www.neusreconstructiekliniek.nl

NVCG GECERTIFICEERD ARTS | COSMETIC DOCTOR
Parklaan 2
1406 KL Bussum

Frederiksplein 47B
1017 XL Amsterdam

+31 (0) 85 029 0829
info@faceinstitute.nl

© 2022 FACE INSTITUTE